Prijzen

PEDICURE

Pedicurebehandeling

(je nagels worden geknipt, schoongemaakt en gepolijst. Het eelt en eventuele likdoorns of kloofjes worden verwijderd. Als afsluiting worden de voeten ingecrèmed)

Deelbehandeling - extra

(een korte behandeling om enkele probleemzones te laten behandelen. Bijvoorbeeld meerdere likdoorns, of eeltplekken, of alleen het knippen van uw nagels.)

Deelbehandeling

(een deel behandeling om 1 probleemzone te laten behandelen. Bijvoorbeeld een likdoorn, of 1 eeltplek.

 

 

 

SPECIALISTISCHE TECHNIEKEN

Unibrace nagelregulatie incl. voorbereiding

(wil je geen volledige pedicure behandeling, maar wel graag van het ongemak van je ingroeiende nagel af? Dat kan, dan boek je deze UniBrace behandeling. Ik bereid je nagel voor en plaats deze super fijne nagelbeugel. De beugel wordt helemaal speciaal voor jouw nagel op maat gemaakt.)

 

2x Unibrace nagelregulatie incl. voorberieiding

(wil je graag van het ongemak van je ingroeiende nagels af? Dat kan, dan boek je deze dubbele  UniBrace behandeling. Ik bereid je nagels voor en plaats deze super fijne nagelbeugels. De beugels worden helemaal speciaal voor jouw nagel op maat gemaakt)

 

Unibrace nagelregulatie icm pedicure behandeling

(eerst worden je voeten heerlijk verzorgd en mooi gemaakt. Daarna zorg ik ervoor dat je pijnlijke ingroeiende nagel direct verlichting krijgt door het plaatsen van een UniBrace nagelbeugel)

 

Arkade techniek (incl. behandeltijd) per nagel

(de Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels)

 

Nagelreparatie dmv gel - 1 nagel

(heeft u 1 lelijke of beschadigde nagel? Die kan worden gerepareerd met een polygel. Een super fijn materiaal dat sterk en duurzaam is. De kunstnagel kan worden gelakt met nagellak of gelpolish.)

 

Nagelreparatie dmv gel - 2 nagels

(heb je 2 lelijke of beschadigde nagels? Die kunnen worden gerepareerd met een polygel. Een super fijn materiaal dat sterk en duurzaam is. Het kan worden gelakt met nagellak of gelpolish)

 

Wrat behandeling met Cryo pen

(een wrat laten bevriezen met een uiterst precieze techniek, waarbij met hoge druk, de stikstof op het wratje wordt aangebracht. Doordat ik met verschillende applicators kan werken, wordt de gezonde huid rondom de wrat niet geraakt. Daardoor pijnloos en ook zeer geschikt voor kinderen.)

 

 

 

COSMETISCH

Gellak

(wilt je géén pedicure behandeling maar wel prachtig gelakte teennagels, die weken lang mooi blijven? Dat kan, dan boek je deze behandeling. Let op; het verwijderen na een aantal weken betaal en boek je apart! Bij een pedicure behandeling is dit inbegrepen)

 

Gellak icm pedicure behandeling

(complete pedicure behandeling inclusief het lakken van je nagels met Gellak. Wekenlang prachtig, glanzende nagels!)

 

Gellak verwijderen

(het verwijderen van je Gellak op teennagels met de frees, snel en makkelijk, tevens worden de nagels gepolijst en verzorgd)

 

 

 

 

34,50

 

 28,00

 

23,00

 

 

 

 

41,50

 

 

 

64.50

 

59,50

 

 

80.00

 

 

41,50

 

 

56,50

 

 

24,50

 

 

 

 

 

 

37,50

 

68,00

 

 

23,00