Nagelregulatie  (Unibrace/Arkada techniek)

Techniek voor het verhelpen van ingroeiende teennagels en vormverandering van de nagel. Hierbij wordt een beugeltje (Unibrace) over de nagel geplaatst om te voorkomen dat deze (verder) kan ingroeien, of de Arkada techniek toegepast.https://stichtingarkadanederland.nl/unibrace-techniek

Nagelprothese / reparatie

Techniek om de nagel te corrigeren / te repareren bij een afwijkende groei.  Bv. bij een gespleten nagel, stootnagel of deels verwijderde nagel door bijvoorbeeld schimmel.  Dit gebeurt d.m.v. acryl of gel.

Orthese's

Techniek die dient voor het ontlasten van diverse drukplekken, met name aan en tussen de tenen en het corrigeren van de teenstand. Hierbij wordt een siliconen (teen)stukje op maat gemaakt.

Anti druk

Techniek om pijnpunten aan de voet te ontlasten door middel van vilttherapie. De pijnlijke plekken worden drukvrij  gelegd om de pijn te verminderen. 

Cryotherapie

De CryoPen® zorgt voor bevriezing van het wrat virus door middel van een indringen de straal vloeibaar lachgas van -89°C. Dat gebeurt d.m.v een microfijne applicator  tot op de millimeter nauwkeurig zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Bij de reguliere behandeling van wratten is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd. Dat maakt de behandeling pijnlijk en veroorzaakt blaren en wonden. Dankzij de Cryotherapie is het mogelijk om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. De behandeling is secuur, kortdurend en veroorzaakt veelal niet meer dan een lokaal koud, prikkelend gevoel. Dit gebeurt vrijwel pijnloos zonder beschadiging van gezonde huid. Bij kleine wratten volstaat meestal 1 behandelingen om een succesvol resultaat te bereiken.
Soms is een 2e en/of 3e behandeling noodzakelijk.